Kurser

Reikihealing

Reikihealing:

På bare en weekend lærer du at bruge dine hænder på en ny og meget mere bevidst måde. Du oplever dine hænders helbredende evne og styrke.. Du lærer selvhealing, som er grundlaget for at du kan hjælpe andre, vi må jo først kunne tage vare på os selv, selvhealing giver mulighed for at mærke sig selv på en ny måde. Desuden får du en grunduddannelse i brugen af Reiki til at behandle andre. Håndpositioner læres og indøves grundigt.
Alle kan heale.
Det at heale er en naturlig medfødt egenskab, som mange af os i dag ikke bruger bevidst. Med Reiki kan du få åbnet for dine medfødte evner og lære et enkelt og smukt system til healing af dig selv og andre. Mange har opnået meget med selvbehandling i Reiki, og har opdaget glæden ved at kunne hjælpe andre med deres sygdomme, sorger og smerter.
Reiki kan blive en udviklingsvej for dig. Den øgede livgivende energi som du får adgang til bevirker, at de positive ting i livet bliver flere, og at livet som helhed føles mere intenst, dybere, rigere og tættere på.
Weekendkurser fra 9.00 - 17.00
Pris: 1.900 kr.

EFT

EFT: (Emotionel friheds teknik)
Hvis du gerne vil have det bedre, og komme af med dine fobier, blokeringer, angst, stress, m.m. kan EFT være en effektiv selvhjælpsteknik.
EFT er blevet kaldt en af vores tids mest effektive selvhjælpsteknikker, og det er ikke uden grund. Mange er skeptiske overfor denne form for behandling eller selvhjælp - simpelthen fordi den er så enkel. Men den er virkelig effektiv og meget let at lære - og det behøver ikke at skulle være kompliceret at få hjælp.
EFT er udviklet af en Amerikansk Psykolog for over 20 år siden. Mange siger at det er et kvantespring indenfor Psykologien og psykoterapien.
Heldigvis så er teknikken så enkel at den i sin grundversion kan læres af alle på bare en aften.

Princippet i EFT er at "Alle negative tanker og følelser skyldes en forstyrrelse af kroppens energisystem". Vi bruger de samme meridianer som f.eks. akupunktører og zoneterapeuter bruger, men vi bruger kun let bankning på nogle bestemte punkter til at opnå virkningen.
Det er så enkelt at de fleste har svært ved at tro på at det virker, men det virker,, og så behøver man for øvrigt heller ikke at tro på det før det virker.

Kort fortalt så sætter man de negative følelser, tanker, eller hvad det nu er man vil af med op, og så fjerner man dem ved hjælp af en let banken på disse meridianpunkter. Det er så enkelt og det tager kun få minutter af gangen og man kan ikke gøre noget forkert.
Aftenkurser. Fra 16.30 til 21.30
Pris: 700 kr

Selvhypnose

Selvhypnose:
Lær at sætte dig selv i hypnose.
Du vil kunne forøge din koncentration, energi og tænke positivt.
En effektiv selvhjælpsmetode, hvis du vil være røgfri, ved vægttab,
ved eksamen, arbejde med selvværd o.a.
Ved hjælp af selvhypnose kan du hjælpe dig selv på ganske kort tid.

. Du vil bl.a. lære og opleve:
Hvad er hypnose
Suggestioner (positive forslag til det underbevidste)
Det at komme i hypnose
At sætte dig selv i hypnose
Forbedre og understøtte dine forandringer eller mål
Blive målrettet mod det du ønsker
Pendulering
og meget mere
Dagskurser fra 10.00 - 16.00
Pris: 900 kr


51 91 00 16

Programmeret og hosted af nordicweb