Familieterapi/egenterapi

Familieopstilling

 

En kilde til kraft og visdom

  
Familieopstilling er en effektiv og anderledes form for terapi, hvor du kan finde løsninger og styrke til at takle din skæbne. Hvad enten du selv eller én i din familie har problemer, vil terapien hurtigt kunne vise kernen i problemet og vejen til balance, styrke og fred i krop og sjæl.
 
Familieopstillingen giver dig en terapiform med meget mindre snak og mere ”action”.  Du opstiller problematikken sammen med terapeuten og sidder så og ser, hvad der sker. Bagefter behøver du hverken analysere eller tale om problematikken. Den skal opleves og få ro til at virke i dig og dit system.
 
Det er ikke nødvendigt at bekymre dig om din partner, børn, søskende eller forældre, hvis de ikke er interesseret i at komme med, terapien påvirker hele familiesystemet positivt – både de der er til stede, og de der ikke er det.
  
Familieopstilling har vist sig at give positive resultater ved en lang række problemer – uanset om det er dig selv eller en anden i familien, der har brug for hjælp. Her er et lille udvalg af de mest almindelige temaer, hvor du kan anvende terapien:
 
Problemer med børn, forældre, søskende og tidligere partnere
En fornemmelse af ikke at høre til i familien
Skilsmisse, samlivsbrud
Mine, dine, vores børn
Følelse af at sidde fast - ikke at komme videre i livet
Indre uro, koncentrationsproblemer
Går rundt i en tåge
Samme type problemer kommer igen og igen
Udbrændthed
Sorg, der ikke vil slippe
Uforklarlig angst
Nedtrykthed, depression, selvmordstanker51 91 00 16

Programmeret og hosted af nordicweb